Și-a arătat chipul! Primele imagini cu iubitul Ramonei de la Puterea dragostei! Uite cum arată cel care i-a furat inima

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 20 aug 2020, 17:52
Ramona de la Puterea Dragostei alături de noul ei iubit
Sursa: Instagram

Dacă până acum a preferat să îl țină departe de ochii curioșilor, Ramona a făcut publice primele imagini cu iubitul ei. El este bărbatul de care este îndrăgostită.

Ramona, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a încercat să își găsească jumătatea în cadrul emisiunii, însă fără prea mare succes. Deși Gabriel era hotărât să o cucerească, Ramona nu i-a oferit nicio șansă, preferând să se întoarcă singură acasă.

Cum arată iubitul Ramonei de la Puterea dragostei? Primele imagini cu cel care i-a furat inima

Dacă până acum se vorbea despre o posibilă revenire a Ramonei în casa Puterea Dragostei, în sezonul 3, în prezent, acest lucru pare departe de a deveni realitate.

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei pare că și-a găsit deja sufletul pereche, astfel că nu mai are niciun motiv pentru a intra în emisiune, cel puțin pentru moment. 

Citeste si: Ramona, fosta concurenta de la Puterea dragostei, dezvaluiri incredibile! Pe cine sustine tanara dintre noii concurenti ai sezonului 3!

După ce în sezonul doi al emisiunii a purtat discuții lungi cu Gabriel și a flirtat cu Livian, Ramona s-a întors acasă și se pare că aici a întâlnit bărbatul care să o facă cu adevărat fericită.

Până acum a evitat să îi dezvăluie chipul, însă se pare că lucrurile între cei doi devin din ce în ce mai serioase, având în vedere că Ramona a luat decizia de a le face cunoștință prietenilor de pe instagram cu noul ei iubit.

Citeste si: Ramona de la "Puterea Dragostei", decizie radicală după ce a revenit în România: "Mai puțini..."

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ramona de la Puterea Dragostei a fost surprinsă alături de noul iubit în ipostaze tandre, ceea ce demonstrează că între cei doi există sentimente puternice. După ce o lungă perioadă de timp a fost în căutarea iubirii adevărate, acum, Ramona iubește din nou și este iubită la rândul ei, lucru care o face să radieze de fericire. 

Rămâne de văzut dacă noua relație a Ramonei va reuși să treacă testul timpului și dacă noul bărbat din viața ei va fi dispus să îi accepte personalitatea puternică.

În caz contrar, există șanse mari ca Ramona să se întoarcă la Puterea Dragostei, după cum chiar ea a afirmat înainte de a-l întâlni pe noul iubit.

Citeste si: Ramona îi declară război Alexandrei de la Puterea dragostei! ”Nu o suport”

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.