Si-a aruncat privirea pe monitorul de supraveghere din camera bebelusului si a inlemnit cand a vazut venind din intuneric doi ochi stralucitori. Cand a ajuns in camera...

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 sep 2020, 23:15

Sa stii ca bebelusul tau e in siguranta, sanatos si fericit este cea mai mare implinire a parintilor.

Un barbat, proaspat tatic, Imgur, a verificat inca o data inainte de a pune capul pe perna ce face bebelusul in camera alaturata. Initial, a crezut ca i se pare, insa a vazut ceva venind din intuneric si cu ochi stralucitori spre patutul copilului. "Nu avem animale de casa, iar toata lucrurile micutei sunt in dulap. Usa este din lemn si nu are cum sa faca reflexii. Suntem oameni credinciosi, insa acceptam ca sunt lucruri in lumea asta car enu pot fi explicate."

La inceput cei doi soti au fost speriati, insa apoi s-au gandit ca este vorba de un inger care vine si vorbeste cu fiica lor, asa ca se multumesc sa ia lucrurile ca atare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.