Si-a ascuns economiile in casa pentru ca nu avea incredere in banci. Era sa faca INFARCT cand a vrut sa ia banii!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 29 aug 2021, 03:30

O batrana in varsta de 70 de ani din provincia chineza Fujian isi tinea economiile in casa pentru ca nu avea incredere in banci.

Pensionara facea economii de mai bine de 10 ani pentru a avea bani in caz de boala sau alte necazuri. Banii ii pastra intr-o cutie pe care o tinea ascusa intr-un loc stiut numai de ea. Recent cand a vrut sa verifice daca banii mai sunt la locul lor, batrana era cat pe ce sa faca infarct. Economiile ei de-o viata disparusera!

Primul ei gand a fost ca hotii au jefuit-o, insa cand s-a uitat mai bine in cutie a vazut ca aceasta era plina de gunoaie.

A realizat ca nu erau gunoaie, erau chiar banii ei, mancati de termite. Rudele femeii au mers cu banii la banca insa prea putine bancnote au fost neatinse de termite. Restul a bancotelor a fost considerat fara valoare.

" Sunt distrusa! Am inima franta! Asta m-a invatat minte! Imi voi deschide un cont la banca daca voi mai avea economii si voi depozita banii acolo. Nu am avut niciodata incredere in banci si credeam ca banii sunt in siguranta ascunsi la mine acasa", a declarat batrana.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Sursa foto: dailymail.co.uk