Si-a bagat o pereche de PANTOFI in CONGELATOR: Habar n-ai ce se poate intampla si cu siguranta n-ai mai auzit de asa ceva!

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:13

Michelle Phan este o celebriate pe reteaua Youtube deoarece are unele dintre cele mai vizionate filmulete.

Cele mai vizionate filmulete pe care le posteaza sunt cele legate de transformarile in ce priveste machiajul. Transformarea sa in papusa Barbie a strans peste 59 de milioane de vizionari. Mai are si un numar impresionant de abonati pe canalul ei de Youtube, asa ca e lesne de inteles ca atunci cand ea vorbeste, ceilalti asculta. Insa canalul ei de Youtube nu consista doar in tutoriale legate de machiaj.

Filmuletul de mai jos demonstreaza cum o pereche de pantofi care sunt prea strimti pot fi largiti.

Cum? Nimic mai simplu: ii pui intr-un saculet si ii bagi la congelator. Procedeul in sine este foarte simplu si s-a dovedit a fi eficient. Incearca si tu si vei vedea rezultatul!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Explicatia este foarte simpla: gheata ocupa un volum mai mare decat apa din

care e formata, in stare lichida, asa ca, in momentul in care pantofii ingheata, materialul este "umflat" din interior de gheata.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.