Si-a bagat vata in ureche si a lipit o banda adeziva peste ea. Pare ciudat ce face, dar efectul e incredibil! Trucul asta e genial

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:18

Durerile de urechi sunt insuportabile, iar daca v-ati confruntat vreodata cu o astfel de neplacere probabil stiti acest lucru.

Exista insa un truc simplu si eficient care va poate ajuta. Tot ce trebuie sa faceti este sa bagati o bucata de vata in ureche si sa o fixati cu banda adeziva.

Tineti vata acolo timp de mai multe ore, dupa care inlocuiti-o. Repetati trucul timp de cateva zile si veti observa ca durerea va disparea.

Va avertizam insa ca aceasta procedura nu vindeca infectiile sau alte probleme, de aceea un control medical este recomandat in orice situatie.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.