Si-a batut iubita timp de 22 de ore si acum cere iertare. Fata nici nu vrea sa auda si cere zeci de mii de euro despagubiri

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:26

Tanara din Timisoara batuta de iubitul gelos.

Tanara nici nu vrea sa auda de el. Ii cere despagubiri morale de o suta de mii de euro. Inca i se vad pe fata urmele celor 22 de ore de chin, iar cosmarul nu se mai termina. Disperat sa scape din spatele gratiilor, fostul iubit i-a trimis o scrisoare in speranta ca o va indupleca sa isi retraga plangerea. Pe doua pagini si-a asternut barbatul regretele.

Georgiana a citit randurile in prezenta avocatilor.

Nu vrea sa ii trimita nici un raspuns fostului iubit. Mai mult, se teme ca nu cumva individul sa nu se razbune din spatele gratiiilor. Calaul ei se afla dupa gratii,  dar Georgiana continua sa traiasca un calvar: „Inca am cosmaruri, inca visez foarte urat, inca ma trezesc noaptea cu sentiment de frica, plangand, dar sper sa treaca mai repede si sa pot lua totul de la capat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cosmarul Georgianei a durat 22 de ore. A scapat ca prin minune. S-a ales cu vanatai pe tot corpul, rani la ochi, trei coaste rupte si parul smuls.

Iubitul fetei a fost arestat pentru 30 de zile si le-a cerut judecatorilor sa fie cercetat in libertate