Si-a batut joc de ea pe strada pentru ca inca mai avea burta la 11 zile de cand a nascut! Ce a facut femeia, dupa ce a fost injurata de catre strain, este emotionant!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 07:18

Giovanna Fletcher este vedeta pe Youtube, sotie si mama a doi copii.La scurt timp dupa ce a nascut, a iesit din casa pentru ca avea de rezolvat diverse treburi.

Nascuse abia de 11 zile. Cand se afla pe o strada, un strain s-a apropiat de ea si a facut un comentariu rautacios la adresa burtii ei. Giovanna a ramas socata, insa i-a dat un raspuns individului pe masura, pe blogul ei.


"In urma cu cateva zile, un strain s-a apropiat de mine si a inceput sa arate cu degetul la burta mea, razand ca inca mai am burta de gravida.
Se intampla fix la 11 zile dupa nastere. Eram atat de socata incat am inceput sa rad. Cuvintele lui mi-au ramas in minte.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”


Da, inca mai am burta, insa aceasta burta a tinut bebelusul meu in siguranta timp de noua luni.
Aceasta burta mi-a umplut lumea de bucurie si lumina mai mult decat speram. Aceasta burta este o facatoare de minuni..."