Si-a baut mintile si apoi si-a atacat prietenul de pahar cu o bere. Explicatia criminalului e halucinanta

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 sep 2020, 05:55

Totul a fost surprins de camerele de supraveghere.

In apropiere erau mai multe persoane, dar nimeni nu a intervenit. Abia dupa ce victima incasase deja o serie lunga de lovituri, un prieten al agresorului a incercat sa il opreasca. In acea seara, niciunul dintre martori nu a sunat la 112. De altfel, victima a plecat pe picioarele sale acasa. A doua zi, cand aburii alcoolului nu le mai intunecau gandirea, si-au sunat prietenul, sa vada cum se simte, numai ca acesta nu a mai raspuns la telefon.

Un vecin l-a gasit inconstient, pe pat, intr-o balta de sange. Abia atunci a fost chemata o ambulanta. Barbatul a fost transportat de urgenta la spitalul din Pitesti, iar medicii au decis sa il transfere la Spitalul Floreasca din Bucuresti. A fost dus in coma profunda, iar doctorii l-au bagat imediat in sala de operatie. In acest moment, barbatul este constient si se afla in continuare la terapie intensiva.

Agresorul si-a recunoscut fapta si le-a dat anchetatorilor si o explicatie. Individul se temea ca, la plecare, sa nu fie el cel lovit, pentru ca cei doi ar fi avut un conflict in acea seara.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Agresorul este cercetat pentru tentativa de omor si risca pana la 10 ani de inchisoare.

El se afla deja in arest preventiv.

##VIDEO139098##

 

Taguri: