Si-a cerut iubita de nevasta si a cheltuit 47.000 de euro pentru asta! Vezi pentru ce a dat atatia bani

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 21:30

Momentul cererii in casatorie este unul special pentru un cuplu, iar majoritatea barbatilor fac eforturi pentru ca acesta sa fie memorabil.

Nici Victor Tang, un tanar din Hong Kong, nu s-a lasat mai prejos, si a cheltuit nu mai putin de 47.000 de euro pentru a-si impresiona iubita. Doar inelul, care are un diamant de 1,5 karate, a costat 24.900 de euro.

Cu 2.800 de euro barbatul a platit inchirierea pentru o zi a unui apartament la cel mai luxos hotel din regiune. 17.600 de euro s-au dus pe inchirierea unui elicopter, care a zburat in aer afisand un banner cu intrebarea: "Te iubesc! Stephanie, vrei sa fii sotia mea?".



Si pentru ca totul sa fie imortalizat intr-un mod profesionist, tanarul a platit cu 1.700 de euro un echipaj care sa filmeze intreaga scena. Se pare ca eforturile au meritat, fata a fost impresionata si a raspuns afirmativ.

Cum comentati gestul tanarului?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.