Si-a comandat de mancare de la un restaurant, dar cand a deschis cutia si a vazut ce se afla inauntru a ramas blocat! "Am primit pizza gratis pentru un an de zile din cauza asta"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 16:52

Dorind sa-si potoleasca foamea, un barbat din San Francisco a comandat de la un celebru lant de restaurante o pizza mare si o portie de aripioare de pui.

Dupa ce mancarea i-a fost livrata s-a asezat la masa, dar cand a desfacut una dintre cutii a avut un mic soc: in interiorul ei erau doua teancuri mari de bani care insumau 1.300 de dolari.

Suma de bani reprezenta probabil totalul incasarilor pe o zi realizate de soferul care i-a livrat comanda. Mike Vegas a povestit ce i s-a intamplat pe Facebook si a postat si cateva poze, pentru a dovedi ca nu minte.



Multi dintre cei care le-au vazut i-au spus sa pastreze banii, insa au fost si persoane care l-au indemnat sa ii returneze, pentru ca soferul sa nu isi piarda locul de munca.

Mike a preferat sa faca o fapta buna, lucru care i-a surprins in mod placut pe reprezentantii companiei. Drept rasplata, barbatul a primit pizza gratis pentru o perioada de un an de zile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”