Si-a comandat o rochie de pe internet pentru balul de absolvire si era extrem de incantata. Cand a ajuns coletul si l-a deschis a inceput sa planga! Uite cum arata de fapt rochia

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 08:04

O fata de 16 ani din Marea Britanie era in culmea fericirii in momentul in care a gasit pe internet o rochie extrem de frumoasa, potrivita pentru balul de absolvire care urmeaza.

Desi era relativ scumpa, 150 de euro, tanara a convins-o pe mama ei sa i-o achizitioneze. Astfel, cele doua au studiat cu atentie marimile de pe site, au ales dimensiunile potrivite si au dat comanda.

Cand a sosit insa coletul adolescenta, pe nume Chloe, a inceput sa planga. Rochia era prea lunga, nu i se potrivea deloc, se aseza prost iar in realitate nu arata atat de bine ca pe site.



Cele doua au facut retur insa au aflat cu stupoare ca nu isi vor recupera intreaga suma, ci doar 15 lire. Iata cum arata obiectul vestimentar:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”