Si-a comandat o SHAORMA, insa A INCREMENIT cand a inceput sa o manance! Vezi ce a gasit in interiorul ei

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 15:28

Shaorma este solutia salvatoare atunci cand vrei sa iti potolesti rapid foamea. Un tanar a avut insa parte de o surpriza extrem de neplacuta fix cand se pregatea sa inceapa sa manance.

Prevazator, el a despachetat complet shaorma din folia de aluminiu in care era invelita. A observat insa un detaliu care l-a lasat mut de uimire.

 

Va vine sa credeti sau nu, pe o parte misunau in voie niste viermi albi, care reusisera deja sa gaureasca lipia si sa ajunga la continut.

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan de la Ploiești, dezvăluiri emoționante despre povestea sa de dragoste cu Cristina Pucean: „Numai Dumnezeu ne poate despărți. Simt că este jumătatea mea.”

Scarbit,

barbatul s-a dus imediat la localul de unde cumparase mancarea. Angajatii s-au aratat uimiti de ceea ce a gasit tanarul in interior.

 

Acesta este hotarat acum sa dea shaormeria in judecata si a refuzat despagubirile oferite de patron. Voi cum ati fi reactionat daca ati fi gasit asa ceva in mancare?

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.