Si-a cumparat o rochie eleganta de la o firma celebra in toata lumea, insa de fiecare data cand o purta simtea un miros de corp putrezit. Cand a studiat-o mai atent, a gasit umflatura asta in tivul interior! Ce se ascundea in interior

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 13:32

Adesea, cand ne bucuram ca prindem un produs la oferta, soarta ne da o palma peste fata.

Cailey Fiesel, o femeie din statul american New York, a decis sa dea in judecata un celebru lant de imbracaminte pentru ca a gasit un soarece cusut pe interiorul piesei vestimentare.

Cand a purtat-o prima data, fara sa stie ce "cadou" a primit, a simtit un miros intens, respingator, in jurul ei. A incercat sa scape de el, dar mirosul o urmarea peste tot. Spre seara, cand s-a aplecat sa smulga o ata care atarna din rochie, a observat ca ceva se freca de piciorul ei.



La o privire mai atenta, si-a dat seama ca din tiv iesea un picior de soarece, iar sursa mirosului era cel mai probabil un rozator cusut in interiorul materialului.

Cailey a decis sa dea in judecata compania, dupa ce pe picior i-a aparut o iritatie intensa, provocata de "o boala specifica rozatoarelor".

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: