Si-a cumparat un sapun si s-a spalat cu el pe tot corpul cand si-a facut baie. Peste jumatate de ora a inceput sa tipe! Uite ce i s-a intamplat la piele

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 22 sep 2020, 11:50

O tanara din Marea Britanie a aflat pe propria ei piele de ce e bine sa citesti instructiunile de pe produsele de infrumusetare inainte sa le folosesti.

Abi Shenton a cumparat o spuma de baie solida de la Lush, insa a crezut initial ca este sapun, asa ca a folosit-o cu incredere pe tot corpul, inclusiv pe fata. Doar ca dupa cateva secunde a observat ca toata pielea i se colorase in roz.

Tanara i-a contactat pe Twitter pe reprezentantii locali ai companiei, care s-au aratat la fel de surprinsi ca ea. La scurt timp, Abi si-a dat seama ca nu folosise corect produsul si si-a explicat greseala intr-un interviu pentru pretty52.com.



"Modul corect de intrebuintare e sa pui produsul in cada si sa-l diluezi cu apa, dar eu am crezut ca e sapun. Trei zile si cateva bai mai tarziu, am reusit sa scap de culoarea roz de pe mine. Am folosit gresit produsul. O prietena care lucreaza la ei m-a ajutat sa scap de culoare cu suc de lamaie si ulei de masline", a povestit tanara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.