Si-a dat picioarele cu crema, dupa care si le-a bagat pe fiecare in niste pungi ude si a stat asa toata noaptea. Dimineata, cand le-a scos, nu ii venea sa creada cum arata! E incredibil ce se intampla daca faci asta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 12:31

La un moment dat, orice femeie se confrunta cu ingrosarea pielii de pe talpi, ceea ce duce la niste calcaie cu un aspect nu tocmai atragator.

Daca ai incercat sa remediezi aceasta problema cu creme si tratamente scumpe, renunta, majoritatea dintre ele nu dau rezultate satisfacatoare. Poti incerca trucul de mai jos.

Mai intai, pune intr-un lighean apa calda, in care trebuie sa dizolvi niste bicarbonat. Stai cu picioarele in aceasta apa aproximativ 20- 30 de minute.

Ulterior, ia o piatra ponce si freaca in mod repetat zona talpii. La final unge picioarele cu o crema bazata pe glicerina, dupa care infasoara-le cu niste pungi umede.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Este recomandat sa dormi asa si sa repeti tratamentul timp de 7 zile. La final vei observa ca pielea de pe picioarele tale va fi incredibil de fina si de catifelata.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.