Și-a dat sau nu Gabi Bădălau copiii afară din casă? Adevărul despre acuzațiile aduse de fosta soție, Claudia Patrascanu: „Este un subiect foarte sensibil”

Autor: Andrei Costanda

Gabi Bădălău a vorbit despre momentul în care Claudia Pătrășcanu și copii lor au părăsit domiciliul

Sursa: Kanal D

Gabi Bădălău răspunde acuzațiilor fostei sale soții, Claudia Pătrășcanu, negând vehement că și-ar fi dat copiii afară din casă și susținând că investește considerabil în educația și bunăstarea lor.

După o relație tumultoasă și un divorț intens mediatizat, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă să își arunce acuzații reciproce. Invitat recent la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Bădălău a avut ocazia să răspundă la unele dintre cele mai sensibile subiecte legate de relația și divorțul său, dar și despre rolul său de tată.

Gabi Bădălău: „Decizia de a pleca din casă a fost a Claudiei”

Una dintre cele mai grave acuzații lansate de Claudia Pătrășcanu este că Bădălău și-ar fi dat copiii afară din casă. În cadrul emisiunii, Bădălău a negat vehement acest lucru, explicând că decizia de a părăsi locuința comună i-a aparținut Claudiei și că el nu și-ar fi dorit niciodată să se ajungă la acest punct.

„De câte ori vorbesc despre copii, este un subiect foarte sensibil.

Eu nu mi-am dat copiii niciodată afară din casă, cel mai de preț lucru pentru mine sunt copiii. Eu trăiesc pentru a le oferi un viitor stabil și frumos copiilor mei. Decizia de a pleca din casă a fost a Claudiei”
, a declarat Bădălău.

În urma divorțului, cei doi copii ai cuplului au rămas în grija mamei, iar Bădălău a fost acuzat că nu contribuie suficient la întreținerea lor.

Claudia Pătrășcanu a susținut că cheltuielile lunare pentru întreținerea casei și a copiilor se ridică la 3.000-4.000 de euro, solicitând majorarea pensiei alimentare la 4.000 de euro pe lună. În replică, Bădălău a afirmat că a prezentat extrase bancare în instanță care dovedesc sumele considerabile pe care le-a oferit pentru copii.

„M-am săturat de toate acuzele ei nefondate, de toate jignirile ei, de toate problemele pe care mi le-a făcut și încerc să mă focusez doar pe creșterea și pe educația copiilor”, a adăugat acesta.

Citește și: Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Citește și: Imaginile inconștienței pe Transfăgărășan! Oamenii ies din mașini și hrănesc urșii: „Crezi că o poză e mai importantă decât viața fiicei tale?”

Gabi Bădălău a vorbit despre divorțul de Claudiu Pătrășcanu

Bădălău a subliniat că a investit foarte mult în educația și bunăstarea copiilor, contrazicând astfel acuzațiile fostei sale soții.

„Eu Claudiei îi ofer foarte mulți bani pentru copii sau pentru nevoile lor”, a spus el, fără a divulga suma exactă pe care o plătește lunar.

Afaceristul a abordat și momentul controversat în care Claudia l-a acuzat că i-ar fi dat afară din casă. Bădălău a explicat că plecarea a fost orchestrată de Claudia, care a dorit să atragă atenția mass-mediei.

„Înainte să plece, ea a pus acel mesaj pe Facebook. Cred cu certitudine, ea e genul de persoană care trăiește din atenția mass-mediei. Eu cred acum, după 5 ani. A plecat cu surle și trâmbițe. Cred că a avut un plan, a sunat la Poliție, a plecat cu 100 de lei. Nu am dat-o afară, nu am vrut să mă despart de ea. A fost decizia ei și am ajuns la divorț”, a explicat Bădălău.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!