Și-a dat viața pentru a salva o fetiță de la înec: „Pe ea a salvat-o, dar el nu a mai ieșit” Bărbatul căutat în largul Mării Negre ar fi chiar tatăl fetiţei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 15 aug 2024, 11:01

O fetiță a fost salvată de la înec, însă nu s-a mai putut face nimic pentru eroul ei. Salvamarii îl caută acum printre valuri

Sursa: Pixabay

O tragedie a avut loc în stațiunea Jupiter, unde un bărbat în vârstă de 35 de ani a dispărut în valurile mării după ce a salvat un copil de la înec. Martorii spun că ar fi chiar tatăl copilului.

Martorii oculari au relatat că fetița, care se afla în pericol de înec, a fost văzută plutind în larg de către bărbat. Fără să ezite, acesta a sărit în apă pentru a o salva. Din păcate, după ce a reușit să aducă copilul la mal, eroul a fost luat de valuri și a dispărut sub apele agitate ale mării.

Citește și: Un băiat de 13 ani s-a înecat în râul Buzău. Operațiunea de recuperare a durat mai bine de patru ore

Bărbatul căutat în largul mării ar fi chiar tatăl fetiţei

Incidentul s-a petrecut în zona hotelului Poseidon, chiar lângă digul nou format, ceea ce a atras rapid atenția turiștilor prezenți pe plajă.

„Pe fetiță a luat-o valul și un domn a sărit după ea, pe ea a salvat-o dar el nu a mai ieșit", spune un martor, potrivit Observator.

Alarmați de această tragedie, turiștii au apelat imediat serviciul de urgență 112. În scurt timp, zona a fost împânzită de echipe de salvare, care au pornit căutările cu ajutorul ambarcațiunilor. În sprijinul acestora au intervenit și scafandrii, iar un elicopter a fost trimis pentru a survola zona în speranța că bărbatul va fi găsit.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

„Nu mai e de găsit, zona fiind foarte periculoasă pentru că se poate observa că valurile, nu numai că lovesc cu foarte mare putere dar lovesc și pietrele", spune un alt martor.

Citește și: Tragedie pe o plajă din Italia: O româncă de 64 de ani a murit subit chiar în fața familiei

Căutările au durat ore în șir, însă fără succes.

Bărbatul este în continuare de negăsit, iar unii martori susțin că acesta ar fi chiar tatăl fetiței pe care a salvat-o.

„Din câte am auzit, o fetiță și a sărit tatăl ei după ea să o salveze și a rămas tatăl ei în apă", spune un martor.

Tragedia subliniază încă o dată pericolele pe care le poate prezenta marea, chiar și pentru cei care își riscă viața pentru a-i salva pe alții. 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.