Si-a DESFIGURAT chipul. Cum arata INAINTE si DUPA operatia estetica! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:39

Aparitia operatiilor estetice au venit la pachet cu nenumarate beneficii, dar si lucruri negative luand in considerare aspectul fizic al celor care au exagerat cu aceste interventii chirurgicale.

Un alt caz face senzatie pe internet, cel al unei tinere care in loc sa se infrumuseteze si-a compromis definitiv aspectul fetei. In ciuda faptului ca tanara arata bine inainte de aceasta interventie chirurgicala, dupa a ajuns sa arate ca o adevarata caricatura.

 

Nu va vine sa credeti? Va puteti convinge din galeria foto de mai jos!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Tavi Clonda, schimbare radicală de look. Ce tunsoare a ales artistul și care a fost reacția familiei. “Am ajuns acasă alt om, să vedem ce zic.”

 

 


Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!

Dana Roba, reacție nervoasă după ce fostul soț a fost condamnat la doar 7 ani de închisoare pentru tentativă de omor: „Îmi pare foarte rău ca m-am născut în România”. Make-up artista a dezvăluit când va avea loc cununia cu Beni

Dana Roba a avut o primă reacție după ce fostul soț, Daniel Balaciu, cel care a măcelărit-o cu ciocanul, a fost condamnat la doar șapte ani de închisoare pentru tentativă de omor.