Si-a DISTRUS familia! A ipotecat casa in care locuiau iar cu banii de la banca traia in desfranare cu zeci de femei

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:43

In aceasta editie a emisiunii "Ochii din umbra", doamna Maria Iancovici a apelat la Ernest pentru a afla ce se intampla cu sotul ei, George, cu care este casatorita de 20 de ani.

Femeia spune ca pana acum 6 luni barbatul avea un loc de munca, lucra ca receptioner la hotel, la care a renuntat. Motivele? O posibila depresie. Maria insa crede ca este vorba despre altceva.

"Mi-e rusine, dar toata ziua sta la televizor. Inainte aveam si noi o viata intima, eram fericiti, aveam anumite momente in care imi facea si mie declaratii. Acum nu se mai intampla aceste lucruri.

Alt lucru: mi s-a intamplat ca un vecin sa ma felicite pentru masina cea noua. Nu stiam despre ce vorbeste, noi avem o masina de 10 ani, care este vai de capul ei. George mi-a spus ca omul ar fi beat. In plus, mi se ntampla des ca, atunci cand sunt cu el, tot felul de femei sa il salute ca si cum s-ar cunoaste de mult timp. E clar ca imi ascunde ceva, ca e o minciuna la mijloc", a declarat ea.


Ce au aflat detectivii este cu adevarat socant. Barbatul ipotecase casa in care locuia cu familia pentru a luat un credit de 50.000 de euro de la banca. Cu banii obtinuti ducea o viata de lux.

Isi cumparase o masina de teren foarte scumpa si era un adevarat Don Juan, avand relatii sexuale cu o gramada de femei. Cum a reactionat Maria si cum a decurs confruntarea aflati in materialul video de mai jos:
##VIDEO83256##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”