Si-a dorit sa slabeasca pentru a avea o silueta perfecta in costumul de baie. Nu stia insa ce urma sa i se intample! E cutremurator cum a ajuns sa arate aceasta fata

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:52

Pana la varsta de 14 ani tanara din clipul de mai jos ducea o viata cat se poate de normala.

Totul s-a schimbat insa inaintea unei vacante, cand ea a hotarat sa tina o dieta mai stricta; isi dorea sa slabeasca pentru a arata perfect in costumul de baie.

Lucrurile i-au scapat insa de sub control si, fara sa realizeze, incepea sa fie din ce in ce mai restrictiva cu ceea ce manca si cu cat manca. Anorexia deja se instalase. Ajunsese sa vomite foarte des iar sistemul ei imunitar era din ce in ce mai slabit.



Greutatea ei a coborat la 38 de kilograme dar, cu toate acestea, fata isi continua dieta drastica si facea exercitii fizice pana la epuizare. Si-a dat seama ca a mers prea departe in momentul in care nu s-a mai putut tine pe picioare, a cazut si s-a lovit puternic la cap.

Parintii au dus-o de urgenta la spital, iar medicii au ramas socati cand au vazut starea in care era.
Au intubat-o si au internat-o de urgenta. Dupa o luna si jumatate ea a inceput sa isi revina si sa ia in greutate.

Acum fata spune ca a realizat ca a luat-o pe o cale gresita si marturiseste ca, daca ar putea, ar da timpul inapoi.

"Nu i-as dori nimanui sa sufere de aceasta boala. Mi-a luat de langa mine prietenii, mi-a luat iubitul, m-a distrus fizic, mi-a transformat viata intr-un cosmar.
Vreau sa fiu din nou copilaroasa, vreau sa am energia pe care o aveam inainte. Daca as putea sa dau timpul inapoi si sa schimb totul, as face-o!".

Urmariti un filmulet emotionant:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul