Si-a dorit toata viata sa aiba un copil si a reusit! Femeia care a nascut la incredibila varsta de 70 de ani

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 19 sep 2020, 17:15

O adevarta binecuvantare pentru proaspata mamica si pentru sotul ei in varsta de 79 de ani.

Cei doi soti din  India s-au chinuit sa aiba un copil  de cand s-au casatorit. Timp de 46 de ani au tot incercat insa nu au reusit sa devina parinti.Acum, insa   in urma unei feritlizari in vitro cu ovule donate,  femeia in varsta de 70 de ani a ramas insarcinata si a adus pe lume o mandrete de baietel.  Micuţul a cânărit la naştere 2 Kg şi a fost declarat de medici pe deplin sănătos.

Proaspata mamica este fascinata de bebelusul sau, pe care, culmea a putut sa-l aiba dupa  20 de ani de cand a intrat la menopauza  si dupa tratamente intense.

Nu doar mama  in varsta de 70 de ani este in culmea fericirii, ci si tatal micutului ajuns si el la venerabila  varsta de 79 de ani. Cei doi soti sunt fermieri si isi pierdusera speranta ca vor mai putea avea copii mai ales ca in India infertilitatea estre considerata  ca fiind un blestem.

Cu toate ca este una dintre cele mai bătrâne mame din lume, vârsta reală a femeii nu se stie cu exactitate. Aceasta a declarat  că nu are certificat de naştere, o situaţie destul de des  intalnita in India.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In acelasi centru de fertilitate din India 

in urma cu 7 ani  o alta femeie in varsta de 70 de ani a adus pe lume un bebelus. De altfel si  la noi in tara,  tot in urma unei feritilizari in vitro, Adriana Iliescu a reusit  sa nasca o fetita perfect sanatoasa, la varsta de 67 de ani. Atunci, in anul 2005, romanca a intrat in  ""Cartea Recordurilor" cu titlul de cea mai bătrână mama.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.