Si-a dorit toata viata sa fie mireasa dar, cand a ajuns in fata altarului, toti au fost SOCATI

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 feb 2017, 08:26

O mireasa de 58 de ani din Marea Britanie si-a facut aparitia la propria nunta intr-un decor bizar.

Jenny Buckleff a ajuns in fata altarului intr-un cosciug inchis, tractat de o motocicleta. Femeia, care a lucrat ca imbalsamator la o casa de pompe funebre, a vrut o nunta iesita din tipare. In locul trasurii trase de cai, ea a ales cosciugul.

Jenny s-a ascuns in cosciugul fratelui ei, in timp ce cumnata Hayley a tractat-o pana in fata primariei cu o motocicleta. Mireasa nu si-a avertizat invitatii la nunta despre aparitia ei socanta.

Pentru o clipa toti au ramas cu gura cascata cand au vazut un cosciug in locul clasicei trasuri sau a unei limuzine.

Jenny si Chris, sotul ei, in varsta de 51 de ani, s-au cunoscut in urma cu 6 luni si s-au logodit la o luna dupa aceea. Cei doi s-au cunoscut intr-un club si barbatul i-a dat numarul de telefon, dar Chris era prea beat si a gresit numarul.
Timp de cateva saptamani, a mers zilic in acel bar in speranta ca o va revedea. Dupa cinci saptamani a avut noroc si s-au reintalnit.

"A fost dragoste la prima vedere", a marturisit barbatul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.