Si-a dus cainele la veterinar, dar si-a facut CRUCE cand a auzit ce are in STOMAC: "Cum a trait asa?"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 05 oct 2020, 02:45

O familie din Oregon, Statele Unite, si-a dus cainele la veterinar pentru un control deoarece patrupedul se simtea foarte rau.

In urma analizelor efectuate, medicii au fost socati cand au privit radiografia. Examenul evidentia ca in stomacul patrupedului exista un amalgam de corpuri straine. Pentru a salva viata cainelui, medicii l-au operat de urgenta. S-au crucit cand au vazut ce era in stomacul animalului: nici mai mult nici mai putin de 43 de sosete. Stapanii au inlemnit cand au auzit ce se intamplase cu animalul lor de companie, insa s-au bucurat ca nu a fost vorba despre ceva mia grav.



" Corpurile straine s-au dovedit a fi 43 de sosete, spre mirarea tuturor. Cainele s-a recuperat repede, a dous zi dupa operatie a fost externat", a declarat pentru BBC un reprezentant al centrului DoveLewis Emergency Animal Hospital unde patrupedul a fost operat.

Sursa foto: BBC News

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.