Si-a dus fetita de 12 ani la spital cu dureri de BURTA! Medicii, SOCATI cand au vazut ce are inauntru: "DUMNEZEULE, e prea mica pentru ASTA"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:01

Cazul de mai jos a socat intreaga opinie publica din Marea Britanie.

Doctorii de la un spital din Londra au avut un adevarat soc. O mama a venit de urgenta cu fetita ei in varsta de 12 ani la un control. Speriata, i-a rugat pe medici sa aiba grija de ea, insa nu le-a oferit nicio alta informatie referitoare la problemele micutei.

Dupa o scurta examinare, specialistii au ramas fara cuvinte cand au vazut ca banuiala lor initiala se confirma: fata era insarcinata si urma sa aduca pe lume un copil.



A fost dusa de urgenta intr-o sala de operatii si, din fericire, cel mic a venit pe lume sanatos. In varsta de 27 de ani, mama copilei a devenit astfel cea mai tanara bunica din Marea Britanie.

Se pare ca fetita a conceput copilul cand avea 11 ani, tatal fiind un baietel care locuieste in apropierea ei. Tinerii parinti au spus ca vor fi impreuna pentru tot restul vietii si ca vor avea grija de copilul lor.


Nu putem decat sa speram ca vor fi sprijiniti de adultii din jurul lor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Jador, declarații neașteptate despre relația cu Oana Ciocan: „Am încercat să fac copii cu Oana. Era o dată în care trebuia să facem.”

 


În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.