Si-a dus iubita de urgenta la spital, fericit ca o sa il faca tata, din prima, cu CINCI copii. Cand i-au spus ca n-au gasit niciun fat in pantecele femeii, i s-au inmuiat picioarele

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 17 sep 2020, 21:10

Se pare ca femeia suferea de o forma extrema de "sarcina fantoma".

Desi erau impreuna de doar 2 luni, canadienii Barbara Bienvenue si Paul Servat, in varsta de 37 si respectiv 35 de ani, au fost in culmea fericirii cand au aflat ca vor deveni parinti. Se iubeau si erau amandoi pregatiti sa-si intemeieze o familie.

Dupa prima ecografie, realizata dupa cateva luni, au primit o veste care i-a uimit: urmau sa aiba nu unul, ci cinci copii. Si-au anuntat familiile si prietenii si au primit ajutor dezinteresat din partea oamenilor din cartier, care stiau cat de greu va fi sa cresti cinci copii, simultan.

In saptamana 34 de sarcina, Paul si-a dus sotia la spital, fericit ca va deveni tata, insa a primit o veste care i s-a parut incredibila. Se pare ca femeia nu era, de fapt, insarcinata. Cum sa-l fi mintit atat de mult timp?
In realitate, femeia nu a fost la niciun control medical pentru urmarirea vreunei sarcini. Facuse un singur test de sange, care nu a aratat ca ar fi insarcinata.

Se pare ca femeia suferea de pseudocieza, sau "sarcina-fantoma", din cauza careia o persoana poate suferi de simptome asemanatoare unei sarcini, precum umflarea abdomenului si greturi, fara a purta un copil.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ulterior, o ruda a femeii a marturisit ca nu e prima data cand ea isi minte

un partener in acest fel. Prima data a facut-o in 2010 cu un alt iubit si, in prezent, primeste ingrijiri psihiatrice intr-un spital pentru boli psihice.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.