Si-a dus masina la service cand a vazut ca motorul scoate fum. Si-a pus mainile in cap cand a DESCOPERIT ce era inauntru!

Author: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 feb 2017, 05:51

Un barbat in varsta de 38 de ani din Germania a mers cu masina la mecanic, ingrijorat ca motorul scoate fum si sunete ciudate.

Insa cand mecanicul s-a uitat sa vada despre ce ar putea fi vorba, a ramas surprins de ceea ce a gasit inauntru! O pisica se ascunsese in motor. Felina era grav smotocita de turatiile motorului si fusese ranita la una din labele din fata.

Proprietarul masinii si-a pus mainile in cap cand a vazut asa ceva. "Am dus masina la service pentru ca mi-a mirosit a ceva ars, iesea fum din motor, iar masina scotea niste sunete ciudate".

Se astepta la ceva grav, insa, nici prin cap nu i-a trecut sa gaseasca o pisica. Patrupedul a fost dus la veterinar unde se recupereaza. Mecanicul a fost nevoit sa dezmembreze motorul bucata cu bucata ca sa nu raneasca si mai mult felina.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.