SI-A facut o ECOGRAFIE de rutina sa vada cum a evoluat BEBELUSUL, insa cand a auzit VERDICTUL, si-a facut CRUCE!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 sep 2020, 11:25

Toate nasterile sunt adevarate miracole, insa cand primesti anumite vesti din partea medicilor la care nu te asteptai sub nicio forma, atunci uimirea este si mai mare!

Parintii isi fac deja planuri inca de cand bebelusul este in burta mamicii, insa ce te faci cand o anumita veste iti da peste cap toate planurile!

Sarah Thistlethwaite a fost foarte uimita sa afle ca nu asteapta un bebelus asa cum i s-a spus initial, ci doi. Si mai mult, are gemeni monoamniotici sau "mono-mono." Acest lucru se intampla o data la 10 000 de nasteri. Micutii impart aceeasi placenta si acelasi sac amniotic.

Desi multi spun ca, in general, gemenii sunt impreuna inca din pantecele mamei, adevarul este ca cei mai multi se dezvolta in saci amniotici separati. Insa acesti doi gemeni au o legatura mult mai stransa prin faptul ca impart acelasi sac.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.