Si-a gasit in sfarsit jumatatea? Un concurent “Te vreau langa mine”, a spus “Da”

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:24

Nicu a cunoscut-o in cadrul show-ului matrimonial “Te vreau langa mine” pe Cristina, o tanara care a venit special sa-l cunoasca.

Nicu s-a inscris la emisiunea de la Kanal D, prezentata de Gabriela Cristea, cu gandul de a-si gasi sufletul pereche. Tanarul este de profesie actor si a specificat ca si-ar dori ca viitoarea lui iubita sa fie artista ca sa-i inteleaga mai bine natura meseriei. Cristina l-a vazut pe Nicu la televizor si l-a lacut foarte mult. A venit in platou ca sa-l cunoasca mai bine, insa avea emotii caci ea nu este familiara cu scena si lumina reflectoarelor.

Dar, surpriza! Chiar daca nu e artista, lui Nicu i-a placut de Cristina si a fost de acord sa isi acorde unul altuia sansa de a se cunoaste mai bine.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16735754/1/media-138020847531518200.jpg
##VIDEO80527##

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.