Si-a gasit ochelarii rupti, in gradina, asa ca si-a intrebat cainele daca stie cine e vinovat. Cand am vazut raspunsul animalului, am ras cu lacrimi!

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:02

Animalele prinse "cu mata in sac" sunt de-a dreptul hilare!

Clipul de mai jos a fost inregistrat de o femeie pe nume  Stephanie Lynn. Timp de mai multe zile, ea si-a cautat prin casa ochelarii, apoi i-a gasit intr-un loc neasteptat: in gradina. Ramele aveau urme de dinti pe ele, asa ca si-a dat seama imediat cine e vinovatul.

Cand a intrat in casa, l-a strigat pe Rooney, boxerul familiei si, imediat, sentimentul de vina s-a vazut in comportamentul cainelui.

Nici nu a fost nevoie ca Stephanie sa il pedepseasca, pentru ca Rooney s-a dus din proprie initiativa in cusca lui. Iata imaginile amuzante:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.