Si-a grabit singur SFARSITUL. A murit in conditii SUSPECTE chiar in ziua in care si-a comandat sicriu

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 04:18

Va prezentam o poveste cat se poate de stranie, dar adevarata. Un barbat in varsta de 53 de ani si-a gasit sfarsitul in conditii extrem de bizare.

Cazul s-a petrecut in anul 1856, insa povestea se regaste si astazi in topul celor mai bizare intamplari din lume. Un barbat din Leicester, o provincie din Regatul Unit al Marii Britanii, in varsta de 53 de ani s-a gandit sa-si comande singur sicriul de teama ca rudele nu vor opta pentru un model de calitate atunci cand ii va suna ceasul mortii.

Si-a comandat un model confectionat din lemn de trandafir, captusit pe interior cu satin alb.

Suna morbid, insa, era un sicriu bine lucrat, de calitate superioara si care costasera o avere, probabil. Barbatul a sprijinit sicriul de un perete in pozitie verticala, insa ceasul rau a facut ca posesorul sa se impiedice de propriul sicriu. Modelul masiv a venit peste barbat, punandu-l la pamant si strivindu-l sub greutatea sa. Asa si-a gasit barbatul sfarsitul, desi nici nu se gandise ca o sa moara prea curand in momentul in care si-a comandat sicriu.

Infricosator, nu?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.