Si-a iertat mama ca l-a abandonat la orfelinat si vrea s-o cunoasca! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 06:30

Cristian incearca cu disperare sa isi gaseasca mama si sa o intrebe de ce l-a abandonat.

Cristian are 25 de ani, este casatorit si are o familie frumoasa, ins aii lipseste ceva: mama, care i-a dat viata si din nefericire l-a abandonat, crescand la un orfelinat. De mic a ramas cu gandul la ea si la intebarea de ce s-a intamplat asa, de ce l-a abandonat. In momentul de fata i-a iertat decizia si ar vrea sa o stranga in brate, insa cristian se loveste in continuare de reticenta ei.


Echipa emisiunii gaseste-mi familia i-a localizat ma intai tatal care a spus intreaga poveste. "Eu cand m-am casatorit cu mama lui Cristian, nu stiam ca mai are un copil din flori, in perioada cand am fost eu in armata. eu de copilul asta am aflat putin mai tarziu. Mai intai nu mi-a marturisit, ins aeu am insistat si mi-a spus adevarul. Nu mi-a picat bine, insa am iertat-o.
Eram indragostita de ea si vroiam sa infiez copilul, insa nu am mai facut acest lucru deoarece ea a inceput din nou sa calce pe bec si apoi s-a nascut si baiatul cel mare. Am gasit-o cu venele taiate si probabil o mustra constiinta de acel copil."