Si-a inaltat o ditamai vila in mijlocul pustietatii, dar acum plange dupa ea

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 aug 2021, 22:45

Proprietarul, cunoscut sub numele de Soricelul, spune ca flacari inalte de cativa metri i-au ars casa pana in temelii, chiar daca pompierii au intervenit cu 5 autospeciale.

Autoritatile nu exclud posibilitatea ca incendiul sa fi fost provocat de o mana criminala.
O vila cat un palat arde cu flacari uriase! In timp ce proprietarul sta socat, ca la cinematograf, pompierii isi dau duhul cocotati pe ce-a mai ramas din grinzi.

Oamenii care erau inauntru cand a izbucnit focul sunt disperati. Au ridicat constructia intr-un scandal monstru, ca sa o vada acum praf si pulbere.

Proprietarul grandioasei vile este poreclit Soricelu’  si nu ne-am mira sa aiba dusmani. Cunoscut mai ales pentru cursele de cai pe care le organiza, omul ar fi construit ditamai imperiul in inima naturii fara autorizatie.


Nu mai putin de cinci autospeciale ale pompierilor au intervenit. Focul a distrus, insa,  totul in cale. Pompierii urmeaza acum sa stabileasca valoarea pagubelor. Proprietarul nu avea asigurare, asa ca plata pentru toate reparatiile o va da din propriul buzunar.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: