Si-a infipt varful unei foarfece intr-o umflatura de la obraz. Vrei sa vezi continuarea? Tu ai face asa ceva sa scapi de ASTA

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 iul 2022, 13:00

Barbatul pe care il veti urmari in imaginile de mai jos a hotarat sa ia taurul de coarne si sa isi rezolve singur problema, fara ajutorul medicului.

Tipul din clipul alaturat nu a vrut sa mearga la medic pentru a-si trata umflatura de la falca care ii aparuse in urma unui absces la masea, ci a preferat sa rezolve singur problema.

A luat o foarfeca si a infipt varful ei in umflatura. Barbatul a scapat de chin, insa cu siguranta trebuia sa nu faca acest lucru acasa ci sa mearga la un ajutor specializat pentru ca nu se stie daca pe viitor nu se va infecta.

Tu ti-ai face asa ceva?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.