Si-a ingropat ambele sotii in acelasi mormant si a ascuns in piatra cu numele lor un mesaj secret. Cei care au descifrat codul, dupa 100 de ani, s-au cutremurat! Ce a scris barbatul acolo

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 17:27

Cele doua femei au murit la un interval de cativa ani distanta si barbatul nu s-a mai recasatorit.

Dr. Samuel Bean s-a nascut in Canada in 1842 si s-a casatorit cu prima nevasta  in 1865. Din pacate, Henrietta a murit dupa doar 7 luni de casnicie. Dupa cateva luni, doctorul s-a recasatorit, cu o femeie pe nume Susanna, insa si aceasta a s-a imbolnavit si a murit.

Barbatul indurerat a comandat o piatra de mormant speciala, pe care se afla o grila cu 225 de caractere ce par sa nu aiba niciun sens, in spatele caruia a ascuns un mesaj secret.

Bean a murit in 1904 fara a dezvalui secretul codului, asa ca pasionatii de enigme au preluat aceasta sarcina. 
In anii '70, un barbat trecut de 90 de ani a reusit sa descopere cheia codului: literele trebuiau citite sarind 7 linii si 7 coloane, intr-un zig-zag haotic.

Iata ce scria in mesaj:

"In memoria Henriettei, prima sotie a lui S. Bean, doctor, care a murit la 27 septembrie 1865, la 23 de ani, doua luni si 17 zile si a Susannei, a doua sa sotie, care a murit la 27 aprilie 1867, la

26 de ani, 10 luni si 15 zile, doua sotii bune de care un barbat nu a avut parte. Au fost daruri din partea lui Dumnezeu, dar acum sunt in Rai.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fie ca Domnul sa ma ajute sa le intalnesc acolo.


Cititorule, sa ne intalnim acolo!"

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.