Si-a injectat dioxid de carbon in ochi pentru a scapa de cearcane! Uite ce s-a intamplat la scurt timp cu ochii ei

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 12:25

Un tratament nou se considera a fi revolutionar in ce priveste frumusetea feminina, insa nu fara durere.

Mai nou, femeile isi pot injecta dioxid de carbon in ochi pentru a scapa de cearcanele negre. Clipul cu tanara care face acest lucru este inspaimantator. Ea a decis sa incerce aceasta terapie pentru a scapa de pungile de sub ochi. Insa, la scurt timp, ochii i se umfla deoarece gazul incepe sa isi faca efectul sub piele.

Zona devine tare si inflamata, insa clinica care practica acest tratament asigura clientele ca nu este nimic dureros.



Daca nu sunteti adepte ale intepaturilor, nu faceti acest lucru. De indata ce serul este introdus, ochii incep sa se umfle de parca cineva ar fi pocnit-o.

Tratamentul este denumit noul Botox, iar rezultatele dureaza pana la sase luni. Iar costul total al sedintelor este undeva de 600 de lire sterline. Aceasta terapie face fata mai tanara datorita oxigenului infiltrat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.