Și-a înjunghiat iubita, iar acum amenință că se sinucide. Ce se întâmplă în aceste momente cu bărbatul din București care a recurs ieri la un gest extrem

Author: Laura Macovei
Actualizat: 11 sep 2023, 15:59

Și-a înjunghiat iubita, iar acum amenință că se sinucide. Ce se întâmplă în aceste momente cu bărbatul din București care a recurs ieri la un gest extrem

Sursa: PixaBay

Un bărbat în vârstă de 56 de ani și-a înjunghiat ieri iubita, iar apoi s-a urcat pe pervazul geamului și a amenințat că se sinucide. După mai bine de 12 ore de la incident bărbatul se află încă la etajul 8, iar negociatorii încearcă să-l convingă să renunțe la gestul extrem.

Femeia a fost înjunghiată de partenerul său ieri seară, în timp ce se aflau în apartamentul lor din sectorul 1 al Capitalei.

După ce a recurs la gestul extrem, bărbatul s-au urcat pe pervazul geamului și a amenințat că se sinucide. Imobilul se afla la etajul opt.

Un bărbat amenință că se sinucide

Bărbatul a stat mai bine de 12 ore pe pervazul geamului de la etajul 8, amenințând că se sinucide.

Negociatorii sunt la fața locului. Potrivit martorilor, bărbatul întreabă dacă femeia este încă în viață și care este starea ei.

Citește și: Final tragic pentru doi tineri proaspăt căsătoriți. Destinele lor s-au separat, pentru totdeauna, pe o autostradă din Italia

După ce a fost înjunghiată, femeia a reușit într-un fel sau altul să scape din apartament și a fost transportată de urgență la spitalul Floreasca, în stare gravă. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cum s-a petrecut totul

Cei doi s-ar fi certat și s-a ajuns la un mare scandal. Bărbatul a devenit irascibil în momentul în care tânăra de 30 de ani i-a spus acestuia că vrea să se despartă de el. Deoarece se temea pentru viața sa, femeia a chemat o prietenă în ajutorul ei, dar și pe fetița în vârstă de șase ani.

Odată ce prietena femeii a ajuns la apartament, bărbatul nervos a luat un cuțit și a început să o înjunghie pe iubita sa. 

În acel moment, în apartament se aflau cei doi copii ai femeii, dar și prietena ei. Cei trei s-au ascuns în ghena blocului până la sosirea echipajelor de poliție și ambulanță.

Citește și: Fata găsită fără viață în gara din Ciulnița a fost condusă pe ultimul drum. Cum s-au mobilizat prietenii la înmormântarea ei

Era plină de sânge şi a zis „Ajutaţi-mă, ajutaţi-mă!”, a spus un martor. 

Medicii spun că tânăra este în afara oricărui pericol, deși prezintă unele leziuni grave. 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.