Si-a instalat o aplicatie de dating online si a inceput sa le trimita barbatilor poze cu partile ei intime. E incredibil ce raspunsuri a primit aceasta femeie

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:10

Din dorinta de a vedea ce gandesc barbatii, aceasta femeie a decis sa faca un experiment mai putin obisnuit.

Kerry Quinn, in varsta de 41 de ani, studiaza de ceva vreme fenomenul aplicatiilor de dating online. Dupa cateva saptamani a ajuns la concluzia ca barbatii le trimit femeilor foarte rapid poze nesolicitate cu partile lor intime, iar de cele mai multe ori acestea reactioneaza negativ si sunt dezgustate.

Asa ca s-a hotarat sa incerce varianta inversa, pentru a vedea si reactia barbatilor. Astfel ea si-a facut un cont fals, a cautat pe internet o serie de poze cu partile intime ale unei femei si a inceput sa le trimita nesolicitat baietilor pe care ii aborda.



A ajuns in cele din urma la concluzia ca, spre deosebire de doamne, barbatii nu sunt deranjati de astfel de mesaje. Din 37 de indivizi, 3 i-au trimis inapoi poze cu abdomenul lor, 7 i-au spus fanteziile lor, 8 dintre ei au cerut mai multe poze iar 10 i-au trimis inapoi imagini cu partile lor intime.

"Absolut toti au vrut sa ma cunoasca, desi nu schimbasem mai mult de cateva replici cu ei.
Nu inteleg acest comportament", a marturisit Kerry.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti