Si-a intins parul pe o masa, l-a impartit in suvite dupa care a luat pensula si a dat cu vopsea prin el! Pare ciudat ce face, dar rezultatul e genial

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 28 feb 2017, 01:45

Un nou trend face furori pe retelele de socializare in randul fetelor, iar tot mai multe tinere din intreaga lume incearca aceasta tehnica neobisnuita.

Este vorba despre asa numitul par-sirena, care presupune vopsirea mai multor suvite din podoaba capilara in nuante complementare.

In general nuantele folosite variaza de la albastru pana la turcoaz si indigo, dar nici culorile verde, galben sau chiar alb nu sunt excluse.

Tehnica este complexa si necesita programare la un coafor sau ajutor din partea altor persoane, dar rezultatul este de efect.

Iata si un clip video demonstrativ:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Maria Pătrașcu, medic specialist psihiatru, a adus în prim-plan, în cadrul emisiunii „Follow us!”, câteva semne după care putem recunoaște o persoană narcisistă.