Si-a lasat basica gigant din palma sa se umfle. Dupa sapte zile, a decis sa o sparga singur. Si-a pus niste manusi in maini si... Totul a fost filmat pana in cel mai mic detaliu. Ai curajul sa privesti?

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 sep 2020, 11:45

Ultimul lucru pe care ti l-ai dori este sa ai o basica in palma. Cei mai multi ignora acest mic detaliu si lasa lucrurile sa se rezolve de la sine. Insa barbatul din imaginile de mai jos a luat atitudine.

Barbatul de mai jos s-a ales cu arsurid e gradul doi pe maini si pe alte parti ale corpului. In palma, i-a crescut o basica gigant pe care a decis sa o sparga singur la momentul cuvenit fara a cere ajutor medicului de specialitate. Asa ca si-a pus niste manusi chirugicale si usor-usor a inceput sa apese pe basica. ca sa fie si mai palpitant, el a inregistrat totul cu telefonul.

Odata operatiunea desfasurata, tanarul a postat filmuletul pe Facebook din care a strans peste 70 000 de vizualizari. E clar ca multora li s-ar intoarce stomacul pe dos daca ar vedea asa ceva, insa altii au privit nestigheriti clipul, dovada fiind numarul mare de vizualizari.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”