Si-a lasat casa intreaga si a gasit-o SCRUM! Nu a putut sa mai salveze nimic

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:03

Si-a lasat casa intreaga si a gasit-o scrum. Un barbat dintr-o localitate nemteana nu a mai apucat sa mai salveze nimic din gospodarie.

Flacarile imense care au luminat tot satul au izbucnit putin dupa miezul noptii. Localnicii au sarit repede sa stinga focul cu galetile de apa si au sunat la 112. Valvataia era atat de mare, ca n-au putut sa faca mare lucru. In cateva minute, focul a ajuns si la casele invecinate.

Oamenii au facut ce au putut ca sa ajute, dar ce sa faci cu o galeata cu apa in fata unui asemenea infern? Proprietarul se uita si el neputincios cum agoniseala lui se transforma in scrum.

Era cunoscut prin sat drept un om gospodar. N-a reusit sa salveze nimic: "Nu am scos nimic! Tractorul e acolo, animalele sunt in grajd".

Si, colac peste pupaza, casa e construita din lemn, conform proprietarului. Pompierii incearca sa afle din ce cauza a luat foc gospodaria.
##VIDEO108767##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.