Si-a lasat copilul la gradinita, dar cand s-a intors sa il ia a observat ca acesta nu era acolo. S-a uitat la educatoare, iar acestea i-au spus tremurand: "Doamna, ne pare rau!" Cand a aflat ce s-a intamplat cu micutul, a inceput sa urle

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 16:35

Danielle Morin, o femeie din California, Statele Unite, ducea o viata cat se poate de normala pana cand o tragedie a schimbat totul.

Tanara si-a dus copilul in varsta de un an si jumatate la gradinita, dar cand s-a intors sa il ia a descoperit un lucru socant. La inceput, cand a intrat in incaperea in care cei mici se jucau in mod normal, i s-a parut ciudat ca Deacon nu este acolo.

S-a uitat intrebator la educatoare si a observat ca acestea tremurau. In cele din urma una dintre ele i-a spus ca ii pare rau si i-a facut semn ca fiul este este intr-o incapere alaturata.

Cand a intrat, Danielle a avut un soc!

Micutul era intins pe jos iar mai multi medici din jurul lui incercau sa il resusciteze. Motivul? Cel mic se sufocase in somn cu un lantisor pe care il avea in jurul gatului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi specialistii au facut tot posibilul ca

sa il salveze, nu au reusit, iar Deacon a fost in cele din urma declarat mort.

 

 

Taguri:

Rebecca, profund dezamăgită de Antoni! Concurenta a izbucnit în lacrimi din cauza afirmațiilor jignitoare lansate de fostul ei partener!