Si-a lasat copilul singur intr-o camera de motel si a plecat sa-si cumpere tigari. Cand s-a intors a avut parte de un soc!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 26 aug 2021, 01:40

Neglijenta unei mame a trimis bietul copil pe patul de spital. Femeia si-a lasat noaptea trecuta baietelul de numai 7 ani, singur in camera unui motel si a coborat sa-si cumpere tigari.

Micutul s-a urcat, insa, pe pervaz. Camerele video ale unui motel surprind scene dramatice: acest barbat duce pe brate un copil ranit. In dreapta lui, o femeie cu geaca neagra il atinge pe cel mic ingrijorata. E mama baiatului, iar in jurul ei, sunt oameni pe care-i stie bine!

Inainte sa fie luat in brate si dus la receptie, micutul era pe caldaram, in fata cladirii. E constient si vorbeste, dar toti se tem ca ar putea avea rani grave.

Angajatii hotelului il stiau intr-o camera de la etajul 4 cu mama lui care facuse rezervarea cu cateva ore inainte.

##VIDEO134594##

Imaginile au fost inregistrate in jurul orei 3 noaptea. In timp ce alti copii dorm dusi la ora aceea baiatul de 7 ani era singur intr-o camera de hotel. Mama copilului e clienta fidela a motelului si nu e pentru prima oara cand se cazeaza aici cu cel mic.

Cei care ii iau banii pe camere spun ca femeia vine des si, mai mereu, cu alt barbat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Azi noapte si-ar fi lasat copilul dormind si-ar fi plecat numai ea stie unde. Atunci s-ar fi intamplat totul: baiatul s-a urcat pe pervaz si a cazut de la 8 metri inaltime. Femeia mai are trei copii.

Unul dintre ei, cu handicap, este crescut de bunicii materni, iar ceilalti doi sunt in grija statului.

Copilul va ramane, cel putin doua saptamani, in spital. Dupa ce se va vindeca, inspectorii de la Directia pentru Protectia Copilului vor decide daca acesta va ajunge langa cei doi frati din centrul de plasament.

 

 

Taguri:

Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.