Si-a lasat masina parcata in soare timp de 4 zile. Cand s-a intors la ea a avut un SOC: e incredibil ce s-a intamplat cu caroseria

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 25 sep 2020, 18:55

Clipul de mai jos a devenit viral pe retelele de socializare, iar foarte multi dintre cei care l-au vazut au ramas uimiti.

John Westbrook, un britanic in varsta de 48 de ani, a mers in vacanta in Italia si si-a lasat masina parcata timp de mai multe zile in soare, langa o plaja.

Cand s-a intors la ea a avut un soc: se pare ca din cauza caldurii excesive majoritatea elementelor de plastic ale caroseriei s-au topit pur si simplu.

"Am lasat-o cateva zile langa o plaja, parcata intr-un loc fara umbra, pentru ca nu am gasit.

Astazi, cand m-am intors la ea, am vazut cu stupefactie cum mai multe componente din plastic erau topite: bandourile de pe usi, chiar si bara din spate, dar si o portiune dintr-un stop. Pur si simplu s-au scurs pe trotuar. Nu mi-am inchipuit niciodata ca se poate intampla asa ceva", a spus barbatul.

Iata si imaginile pe care le-a surprins:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri: