Si-a macelarit familia? Presupusul autor al triplului asasinat din Constanta a fost retinut

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:26

Presupusul autor al triplului asasinat comis in urma cu doua zile in Constanta a fost retinut, aseara tarziu, iar astazi el va ajunge in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.

Cartierul "Viile Noi" s-a transformat peste noapte in scena unei povesti de groaza: trei oameni zaceau fara suflare intr-o casa: mama si fiica ei, in varste de 81, respectiv 57 de ani si un nepot al celor doua, de numai 19 ani. O singura femeie, apropiata a celor din casa are o banuiala groaznica: "dupa cate am inteles, le-ar fi amenintat ca atunci cand vine de acolo (n.r. de la inchisoare), le omoara".



Anchetatorilor nu le-a trebuit mult sa-l gaseasca pe principalul suspect: un tanar de 21 de ani, abia eliberat din inchisoare si posibil consumator de stupefiante. El e singurul locuitor al casei care lipseste din tabloul de groaza. Legatura lui cu cei trei morti e una de sange- femeile ii sunt bunica si matusa, iar baiatul de 19 ani care zace langa ele ii este var.

Anchetatorii l-au gasit dupa 12 ore de la comiterea triplului asasinat pe o banca, alaturi de un fost coleg de puscarie.
Se afla intr-o comuna, la aproximativ 10 kilometri de locul crimei. Stiau despre posibilul ucigas ca a ispasit 3 ani de inchisoare pentru o talharie. Ar fi trecut si pe la spitalul penitenciarului de la Poarta Alba, din cauza unor crize de nervi.

O alta fiica a batranei crede ca nici ea nu ar fi scapat de furia criminalului. Individul banuit ca ar fi comis cele 3 asasinate a fost, insa, eliberat conditionat, conform noului cod penal, care l-a scutit de doi ani de detentie.
Despre ce l-a impins la crima, tot vecinii se incumeta sa vorbeasca:

"Eu asa cred, ca motivul mobilul crimei a fost ca i-a cerut bani batranei si nu a mai vrut sa-i dea batrana bani. Acum ca a iesit in libertate avea nevoie de bani baiatul, mai ales ca am inteles ca se si droga". Tot vecinii spun ca ar mai fi avut probleme cu acest individ in trecut.
Pana acum, tanarul de 21 de ani retinut de politisti nu si-a recunoscut faptele.
##VIDEO118312##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.