Si-a marit bustul insa acum regreta amarnic ca a facut acest lucru: "Vreau sa ii micsorez, nu ii mai suport!" Uite cum arata sanii acestei fete

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 aug 2021, 19:45

Goana dupa o imagine mai buna a ajuns sa ii dea batai de cap unei tinere din Marea Britanie, care regreta acum o decizie luata in graba.

Andrea, de profesie ospatarita a decis sa isi mareasca bustul dupa ce a vazut ca foarte multe dintre colegele ei aveau deja implanturi. Fara sa stea pe ganduri, si-a facut operatia si, initial, a fost foarte incantata.

"Incepusem sa fiu mai solicitata, sa primesc mai multe comenzi, colegii ma bagau mai mult in seama. Ma simteam mai increzatoare", povesteste tanara.

Ulterior insa a ajuns sa regrete decizia, din cauza durerilor de spate care devenisera insuportabile.



"Poate parea greu de crezut insa acum imi urasc sanii! Nu mai suport durerile de spate si iau serios in considerare o reducere a dimensiunii lor", spune Andrea.

Iata cum arata fata acum:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.