Și-a omorât partenerul și nou-născutul înainte de eclipsa totală de soare, de frica unui “război spiritual”. Tânăra în vârstă de 34 de ani era o cunoscută influenceriță de astrologie

Autor: Diana Bostan

Danielle Johnson și-a ucis partenerul și bebelușul de opt luni

Sursa: Instagram: mysticxlipstick

O femeie în vârstă de 34 de ani, care lucra ca influencer în astrologie, și-a ucis partenerul, copilul de 8 luni și apoi s-a sinucis, după ce a postat avertismente despre "războiul spiritual" al eclipsei totale de soare.

Danielle Johnson și-a înjunghiat partenerul până la moarte, iar apoi și-a aruncat copiii dintr-o mașină în mișcare, gestul macabru culminând cu sinuciderea femeii în vârstă de 34 de ani, potrivit People.

Femeia în vârstă de 34 de ani și-a ucis partenerul și bebelușul în vârstă de opt luni

Pe 8 aprilie, în aceeași zi cu eclipsa totală de soare din SUA, Danielle Johnson și-a împins cei doi copii dintr-o mașină în mișcare pe o autostradă aglomerată din zona Los Angeles-ului, în jurul orei 4:30 dimineața, potrivit Departamentului de Poliție din Los

Angeles. Jumătate de oră mai târziu, femeia a lovit un copac în orașul Redondo Beach, potrivit sursei menționate anterior.

Citește și: Doliu în lumea sportului! A murit Akebono Taro, renumitul campion la sumo

În timp ce copilul ei în vârstă de nouă ani a suferit răni ușoare, fiind transportat la un spital local, copilul său de opt luni a suferit răni fatale, acesta fiind declarat decedat la fața locului.

Presa din Statele Unite ale Americii susține că femeia în vârstă de 34 de ani ar fi fugit de acasă cu copiii ei după ce și-a înjunghiat partenerul, Jaelen Chaney, în vârstă de 29 de ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Pe 8 aprilie 2024, în jurul orei 3:40 dimineața, Chaney și Johnson au fost implicați într-o altercație verbală care s-a transformat în violență, Johnson înjunghiindu-l pe Chaney, care a murit pe loc în urma rănilor", se arată în comunicatul transmis de polițiști, potrivit People.

Danielle Johnson ar fi recurs la acest gest de frica unui “război spiritual” 

Înainte de a-și ucide partenerul, bebelușul și de a se sinucide, femeia numise eclipsa totală de soare drept "epitomul războiului spiritual", în mesaje postate pe rețeaua X sub pseudonimul "Ayoka", a relatat Associated Press.

Citește și: Konstantin Koltsov s-ar fi sinucis, anunță poliția din Miami! Răsturnare de situație în cazul fostului iubit al tenismenei Aryna Sabalenka

Această eclipsă este epitomul războiului spiritual.

Ia-ți protecția și pune-ți inima în locul potrivit. Pământul se schimbă foarte evident acum și dacă ai avut vreodată nevoie să alegi un partener, momentul să faci bine în viața ta este acum. Rămâi puternic, poți să faci asta", a scris tânăra pe rețeaua X.

Conform sursei menționate anterior, poliția nu consideră că eclipsa nu ar fi fost adevăratul motiv pentru care femeia ar fi recurs la acest gest.