Și-a otrăvit soțul de dragul unui actor fals de telenovele: ”Susținea că vorbește cu un star” Ce discuții aveau cei doi ”amanți” virtuali

Author: Diana Bostan
Actualizat: 10 ian 2024, 18:55

Roxanne Doucette a încercat să-și otrăvească soțul de dragul amantului

Sursa: Msn.com

O femeie din Massachusetts, SUA, a încercat să-și otrăvească soțul după o relație virtuală cu un presupus actor de telenovele. Cum s-a întâmplat totul?

Roxanne Doucette a încercat să-și omoare soțul de dragul unui fals amant. Americanca era sigură de faptul că vorbește cu celebrul actor Thorsten Kaye, din telenovela „The Bold and the Beautiful”, dar a descoperit ulterior că iubitul secret doar îi inducea ideea că este un star internațional, fiind un impostor.

O femeie din Massachusetts și-a otrăvit soțul de dragul amantului cunoscut pe internet

Americanca și falsul amant aveau tot felul de conversații intime, Roxanne fiind convinsă de faptul că trăiește o idilă cu actorul Thorsten Kaye, cunoscut din telenovela „The Bold and the Beautiful”. Ușor, ușor, individul i-ar fi indus femeii ideea de a scăpa de soț pentru ca cei doi să-și poată trăi povestea lor de dragoste fără să se ascundă. Astfel că, femeia în vârstă de 64 de ani a fost îndemnată să găsească modalități prin care să-și ucidă soțul.

Roxanne a găsit o modalitate sinistră de a scăpa de soț, și anume să-l otrăvească. Femeia în vârstă de 64 de ani i-a pregătit soțului o supă în care a introdus și o substanță otrăvitoare. Paul, soțul femeii în vârstă de 64 de ani, a început să se simtă rău, fiind transportat de urgență la spital.

Citește și: Detalii șocante ies la iveală în cazul femeii care și-a otrăvit familia cu mercur. Ce au descoperit anchetatorii în camera acesteia

Fiica celor doi, Nicole Heath, și-a vizitat tatăl la spital și a decis să-și investigheze mama, aceasta având un comportament suspect în ultima perioadă. Ea a fost cea care a descoperit conversațiile dintre mama ei și falsul amant, alertând de urgență autoritățile. Cu toate acestea, Roxanne nu a vrut să recunoască gestul său, ci a susținut doar că supa era veche.

Nu am încercat niciodată să-l otrăvesc.

Îl iubesc foarte, foarte mult și nu aș încerca niciodată să omor pe nimeni”, a povestit Roxanne, potrivit DailyMail și preluat de Cancan.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ce au discutat cei doi amanți înainte ca Roxanne să-și otrăvească soțul

În cadrul procesului, mai multe capturi de ecran din conversație au fost prezentate în fața instanței, iar potrivit acestora, cei doi urmăreau să obțină banii de pe asigurarea de viață a soțului.

Roxanne i-ar fi spus falsului actor faptul că va face ” o supă excelentă. Poțiune specială. Va fi înfometat când se întoarce. Exact cât îi trebuie”.  După ce bărbatul a mâncat din supă, femeia a revenit cu un nou mesaj către amant: ” Soțul s-a întors și nu se simte bine. Poate o să pot lua asigurarea de viață”.  

Citește și: Cine este tânăra găsită moartă într-o mașină parcată în Focșani „Am auzit că s-a otrăvit” Femeia a lăsat în urmă patru copii

Cel ce s-a dat drept actorul Thorsten Kaye era nerăbdător să afle când aceasta va intra în posesia banilor, așteptând vești de la ea: ”Iubito, când se va întâmpla asta?”. 

Paul a informat autoritățile că soția sa i-a servit o supă, dar că aceasta nu era deloc bună și că avea un gust amar. Crezând că soțul ei nu va supraviețui, Roxanne i-a mărturisit lui Paul faptul că are conversații cu o persoană cunoscută din lumea filmului.  „Susținea că vorbește cu un star, că întotdeauna a vrut să întâlnească un star”, le-ar fi spus bărbatul polițiștilor.

Femeia a fost eliberată, dar este obligată să mențină o distanță de 100 de metri față de Paul și îi este interzis să intre în legătură cu acesta. Autoritățile au decis ca Roxanne să fie supusă unei evaluări a stării de sănătate mentală și este obligată să poarte un monitor GPS. Chiar și așa, Roxanne a încălcat hotărârea instanței și a încercat să i-a legătura cu fostul soț, fiind arestată pe data de 12 octombrie.