Si-a parasit casa pentru a o lasa adapost pentru pisicute! Uite cum arata cel mai mare „taram pisicesc”

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:38

Lynea este un caz aparte. Femeia a iubit micile feline de cand se stie, insa habar n-avea ca iubirea se va transforma, cu timpul, intr-o adevarata...investitie.

„Casa pisicilor”, cum a ajuns sa se numeasca adapostul, este, de fapt, vechea proprietate a femeii. Proprietatea se intinde pe aproape 24 de mii de metri patrati si are mai multe camere. Insa chiar si asa, dupa mai multi ani in care  femeia  a salvat sute de pisicute, locul  a inceput sa devina un loc destul de ”aglomerat”.

Acum, proprietatea femeii a devenit cel mai mare adapost din lume destinat pisicilor.

Felinele se plimba in voie prin casa si in curtea imensa. 45 de angajati au grija zilnic ca patrupedelor sa nu le lipseasca nimic.


Acum, in „Casa pisicilor” traiesc peste o mie de feline, dintre care 300 sunt pui. Raman in adapost fie provizoriu, pana cand li se gaseste un camin, fie permanent.  Toate sunt intretinute exclusiv din donatii si din investitiile personale ale proprietarei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.