Si-a petrecut 10 ani din viata sa se transforme in papusa Ken, iar acum trece printr-o operatie de 50 000 de lire dupa ce o bacterie ii mananca nasul de viu. Uite cum arata el acum!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 07:54

Depedent de operatiile estetice, acest "Ken" a ajuns la un numar record de 42 de interventii.

Acum, "Ken" va plati peste 50 de mii de lire sterline pentru remodelarea nasului pentru ca organismul lui respinge cel mai recent implant.

Steward-ul Rodrigo Alves, in varsta de 32 de ani, care pana acum a cheltuit peste 300 000 de mii de lire sterline pe operatii estetice a fost spitalizat cu necroza  in jurul nasului dupa ce pielea a inceput sa ii putrezeasca din cauza a celor sapte operatii pe care si le-a efectuat.

El a dezvaluit ca a inceput sa ii apara o gaura in nas, iar osul nazal sa se inmoaie. I s-au prescris antibiotice, insa infectia a coborat la nivelul fetei si al urechii.  Din nefericire, medicii i-au zis ca nasul trebuie inlaturat.

Acum, va trece printr-o operratie de zece ore in care i se va lua cartilagiu din sold si i se va pune drept proteza la nas.
Nu pot sa mai respir pe nas si ma simt ingrozitor.Sper sa intru cat mai repede in operatie. Medcii l-au programat peste sase saptamani, insa el ar vrea mai devreme.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.