Și-a pierdut mașina la păcănele, apoi a fugit de poliție

Autor: B.M.
Și-a pierdut mașina la păcănele, apoi a fugit de poliție

Patima pentru jocurile de noroc i-a adus unui tânăr din comuna gorjeană Bîlteni numai belele.

Bărbatul de 28 de ani a fost condamnat, recent, în primă instanță, la un an de închisoare. Judecătorii au decis însă să amâne aplicarea pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani.

Totul se leagă de o întâmplare petrecută acum 2 ani. În noaptea de 13/14 februarie 2018, tânărul a pierdut mulți bani la păcănele, la un bar de pe raza comunei Bîlteni.

Dorind să-și ia revanșa, crezând că va avea mai mult noroc, tânărul i-a cerut unui amic să-l împrumute cu o mie de lei. Acesta a refuzat, dar i-a propus un târg. Și anume, să-i vândă lui mașina, un VW Golf. Tânărul nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat oferta. În schimbul mașinii, a primit imediat suma de 1.000 de lei.

Rapid, și acești bani au fost pierduți la păcănele, astfel că „ghinionistul” a fost nevoit să predea cheile autoturismului și chitanța de mână pe care o încheiase cu fostul proprietar al mașinii.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește mai mult pe Pandurul

Citeste si: Cum functioneaza jocurile de noroc: totul despre pacanele! Afla daca se poate aranja un aparat si care sunt sansele de castig la pacanele

 

Taguri:

Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.